Hjem > Nyheder > Indhold
Drift og vedligeholdelse instruktion af KD rygsæk Type Core Drill (ⅳ)
Mar 11, 2016

7. rustfrit stål boring stang

Når Boringen dybden nærmer sig 60cm, tegne en rock kernen fra boring værktøj eller bore hul. Tilslut en eller flere boring stang for at fortsætte med boring indtil den kræves boring dybde nås. Hvis den boring stang eller værktøjet boring kommer ud i at bore hul, Tryk ned og rotere i urets retning den mandlige fælles af boring stangen, så at den mandlige fælles af boring stangen vil reconnect den kvindelige fælles af boring stangen i bore hullet.

Vedligeholdelse metode:
1, den mandlige blandede og kvindelige fælles dele af rustfrit stål boring stang bør anvendes med silikone-baserede smørende olie for at holde overfladen smøres og beskytte arbejde ansigt bliver beskadiget.
2, når de tre O-ringe på den mandlige fælles bliver gammel eller bristet, ændre kan du straks.

8. corer

Corer bruges til at tegne en rock kernen i bore hullet. Tilslut corer til bunden af værktøjet boring på en korrekt måde, forbinde toppen af værktøjet boring eller boring stang med T-formede håndtag, og tryk ned corer at bore hullet med T-formet håndtag, indtil hele rock core passer i corer. Så spænd rock kerne med corer og tage det. Det er lettere at skubbe ud rock kernen i den modsatte retning af corer.

Vedligeholdelse metode:
Den indre vinkel af klip i bunden af corer skal holdes i ca en vinkel på 25 grader hælder indad. Hvis den indvendige vinkel bliver utilstrækkelig, efter at være brugt til flere gange, push med kraft til at justere vinklen.

9. olie dispenser
For olie dispenser, benzin og motor olie er blandet med en andel af 50: 1.

Det skal bemærkes, at ekstra olieblanding ikke efterlades i olie dispenser i lang tid.

Den stærkt ætsende benzin kan ætse materiale af dispenseren.

Produkter