Hjem > Nyheder > Indhold
Drift og vedligeholdelse instruktion af KD rygsæk Type Core Drill (ⅲ)
Mar 03, 2016

5. rygsæk til boremaskine
Prøve rygsækken. Juster bæltet til den bedste stilling ifølge din figur. Efter fastgørelse bæltet i taljen er knappet op, er vægten af den hele toolkit jævnt delt i taljen, med skuldre som forstærkning. Sådan design forhindrer muligheden for delvis stress, at kroppen til at opnå den maksimale balance mulige og sparer besværet med overdreven træthed på grund af arbejde eller gang i felterne.

Komponent og dele af boret herunder rustfrit stål boring stang, boring værktøj og corer, skal placeres på siden af rygsækken, sikret at rette positioner med fastgørelse af stropper og dækket. Drill del bør placeres på bunden af rygsækken med bunden vender nedad mens alle andre dele, herunder sådanne reservedele og andre apparater som drikke kolbe, kompasser, målebånd skal placeres i særlige poser.

Vedligeholdelse metode:

1, det er tilrådeligt at gemme rygsækken på et tørt sted med stuetemperatur, så det ikke går mugne.
2, tør med et let fugtet klud i tilfælde rygsækken trænger til rengøring.

6. vandforsyning

På betingelse af at vandforsyningssystemet kan startes normalt:


Systemet skal omfatte kompression vand fodring spand, roterende vand swivel, håndtag kugleventil switch, quick connector og gummi vandslange.

Kontroller først, hvis de silicium-baserede smøreolie er tilstrækkelig i O ring inde roterende vand swivel.

For det andet åbne låget af kompression vandet fodring spand og fyld 8 liter rent vand. Stram derefter låget, slutter den quick connector og lukke parameteren håndtag.

For det tredje presse spanden med en kompressor, vand, gentage operationen flere gange og kontrollere og sikre, at der ikke forekommer udsivning af luft eller vand. Hvis der er nogen lækage, åbne håndtaget kugleventil switch og sikre at vand træder værktøjet boring gennem rotary vand swivel og strømmer ud fra borehoved.

Vedligeholdelse metode:
1, at bevare vandforsyningssystem i en god orden, opmærksomhed bør rettes mod de følgende punkter:
2, brug rent rent vand fri for urenheder. Urenheder i vandet vil forårsage O ring inde roterende vand swivel korroderer og slib, resulterer i udsivning af vand.
3, undgå overdreven bøjning af gummi vandslange.
4, hvis det konstateres, at den eksterne O ring på forsiden af roterende vand swivel er blevet beskadiget eller utæt, ændre skal du straks.
5, åbne låget af kompression vandet fodring spand og anvende silikone-baserede smøreolie på gummi pad på den indre væg til at forhindre vand udsivning.

Produkter