Hjem > Nyheder > Indhold
Drift og vedligeholdelse instruktion af KD rygsæk Type Core Drill (ⅰ)
Mar 01, 2016

1. motor

Før operationen af motor, er det foreslået at: blande benzin med to-takts Steele motorolie med stærk stabilitet i 50: 1 skala ved hjælp af olie dispenser. Derefter surmule blandingen i brændstoftanken på boremaskine, rotere choker ventilen til off-position, drej til inaktiv stilling I. Stretch start ledningen kontrol position, før motoren startes. I takt med den stigende rotere motorhastigheden, gradvist slå choker ventil til positionen.

Vedligeholdelse metode:
Vigtigste poster for opmærksomhed i vedligeholdelse er som følger:
1, holde den ren luftfilter.
2, vedtage benzin med to-takts tyske Steele motorolie med stærk stabilitet. Bemærk blandingsforholdet af motorens olie og benzin. Overtop blande forholdet mellem eller lav kvalitet kan forårsage CO2 deponeringen af tændrør og ikke opnå at opståen korrekt.
3, i tilfælde af ikke-brug i lang tid, skal du tømme tanken og holde motoren tør at forhindre karburatoren danner filmen.
4, er det foreslået at: tilføje passende lithium base fedt (5 - 8 gange oliering for fedtsprøjte) ind i gearkassen ugentligt i service. Hvis mængden af smørende fedt er for meget, kan det forårsage for stor modstand og gearkassen ikke kan køre (smørende fedt ikke overstige 3/4 af den maksimale kapacitet af tanken).


2. boring værktøj og reduktionsgear union

Værktøjet boring bruges til installation og tilslutning med diamant boring bit. Det bruges til at bore hard rock, installere PDC kompakt bore bit og boring inkompetente seng eller jord. Venligst kontrollere og bekræfte, at gevind af diamant boring bit eller PDC boring bit vedtage blokeringsfri smøreolier (eller smøreolie) til at oprette forbindelse med bunden af boring værktøj. Tilslut derefter den J-formet rille på toppen boring værktøj med reduktionsgear union, forbinde Unionens reduktionsgear med vandforsyningssystem af boret. Det kan tages i brug så.

Vedligeholdelse metode:
1, Anvend silikone fedt smøring på toppen (J-formet rille).
2, vedtage efter lithosfæren bores, hvis det er nødvendigt at trække værktøjet boring ud, håndtaget af rustfrit stål til at oprette forbindelse med boring værktøjer. Træk det ud lodret opad og med uret.
3, gælder blokeringsfri smørende olie på gevind af værktøjet boring.
4, opererer omhyggeligt på en frameldingsregisterets og krakket klippe, især boring i ikke-lodret position. Den alvorlige slid vil forårsage fare, så være særlig opmærksom.

Produkter