Dybe kerne og Hydrographic godt bore maskine (Max dybde: 2500)

Dybe kerne og Hydrographic godt bore maskine (Max dybde: 2500)

Hovedtræk:
1. boremaskine er let, kompakt struktur, hele strukturen er enkel, med rimelige layout. Alle komponenter er synlige, overlapper ikke hinanden, så de er nem at vedligeholde og reparere.
2. motoren kan vælge electromotor eller dieselmotor behov.
3. ankerspil pauser væk fra traditionelle tre grupper af planet gear struktur, og vedtager fire grupper af gear struktur

Beskrivelse

Ansøgning

HXY-2000 rock kerne og bore maskine anvendes primært til dybe kerne boring af Diamond og hård legering, med stærke drejningsmoment på 10.000 Nm og max dybde 2.500 meter. Det kan også bruges til projekter af geologiske undersøgelse, hober sig byggeri, naturgas og Hydrographic godt udforskning, osv.


Funktioner

1. Lodret aksel har mange skiftende niveauer, deres fordeling er rimelig, og drejningsmomentet er stor ved lav hastighed; hastighed af en lodret aksel er hurtig, den roterende anvendelsesområde er bredt;

2.den boremaskine er let, kompakt struktur, hele strukturen er enkel, med rimelige layout. Alle komponenter er synlige, ikke overlapper med hinanden, så de er bekvemme at opretholde og reparation.

3.den bore maskine har en kombineret frame konfiguration, let at afmontere, så det kan imødekomme konstruktion efterspørgslen i foothill.

4.af ankerspil pauser væk fra traditionelle tre grupper af planet gear struktur, og vedtager fire grupper af gear struktur;

5.den boremaskine vedtager nye vand bremsning enhed, og er en form for mekanisk enhed til at justere den faldende hastighed af boring enheden når boring enheden nedstammer i boring processen med en boremaskine.

6.boring machine løftestang type hydraulisk tryk chuck, med stor grasping magt og stærk radial kompensere kapacitet og levetid af flisen er lang.

7.motoren kan vælge electromotor eller dieselmotor behov.

8.i boremaskine er matchet med tilsvarende apparater, som er gunstig til at mestre betingelsen. Det har par drift handlere, og layoutet er rimelige, så handlingen er fleksibel og praktisk.

9.manipulere håndtagene er konvergeret, med rimelige layout, så handlingen er fleksible og pålidelige.

10. Rammen for den boremaskine har stor stivhed, tyngdepunktet er lav, så stabilitet ved høj boring hastighed er stærk.

Tekniske Data

 1. Rock core drill i

 • Hydrografiske godt boremaskine i

 • Tilførsel af grundlæggende spil

 • Tekniske specifikationer: • Hvorfor vælge Brians?


  Tilpassede produkter og Service

  Når dit arbejde kræver specialiseret, pålidelige løsninger, kan Brians støtte dig med tilpassede boring produkter af høj kvalitet. Vores erfaring og vores stærke kundefokus vil sikre, at du har de bedste muligheder for dit job.

  På Brians industrien, har vi også givet stor opmærksomhed til kundeservice. Vi er dedikeret til at hjælpe kunder arbejde sikkert og effektivt ved hjælp af vores produkter. Vejledning og service er altid tilgængelige med vores professionelle teknikere i stedet.  Patenterede teknologier

  Fabrikken anmeldelse

  Projekter Showcase

  Sådan kontakter du os?

  Tel: + 86-29-86105123-606
  Fax: + 86-29-86513529
  E-mail:manager@rejeegroup.com
  Adresse: Rm 10802, Block B, Kairui bygning, Xi'an økonomisk udvikling Zone, Kina.


  Hot Tags: Dybe kerne bore maskine (dybde: 2500M), bore maskine

  Relaterede produkter

  Undersøgelse

  Produkter