Hjem > Virksomheden

Velkommen til Brians industri, en professionel drilling rig leverandør i Kina, en subsidiær of Brians gruppe, hovedsagelig koncentrerer sig om udvikling, fremstilling og salg af kemikalier og udstyr, der har ansvaret for internationale marked af geologisk efterforskning udstyr Co., Ltd. i mange år.  Vi leverer en bred vifte af produkter af bygge-og anlægssektoren, fra borerigge, mixer, pumper osv. Nogle af vores populære produkter omfatter rotary borerigge, hydraulisk crawler Boremaskiner, Jet fugning bore maskine, disse produkter er designet og bygget til tunnel pipe skur support, dyb foundation pit anker, dæmning dæmninger, bunke fundamentet konstruktionog tunnel byggeri applikationer rundt om i verden.

Som efterspørgslen efter højhastighedstog jernbaner, broer og højhuse fortsætter med at vokse, behovet af boreudstyr også stigende. Vi bestræber os på at opfylde behov ved at udvikle pålidelige og effektive teknologi og udstyr. Gennem vores mange års utrættelige bestræbelser, er nu vores produkter opfyldt af verdensomspændende told.

På Brians industrien, har vi også givet stor opmærksomhed til kundeservice. Vi er dedikeret til at hjælpe kunder arbejde sikkert og effektivt ved hjælp af vores produkter. Vejledning og service er altid tilgængelige med vores professionelle teknikere i stedet.

Som følge af vores fineste kvalitet og service, vores rotary borerigge bliver hydraulisk crawler Boremaskiner, og Jet fugning bore maskine stadig mere populære i hele verden marked, herunder Southeast Asien, Mellemøsten, Afrika, Europa, osv. Velkommen du fra hele verden til at komme og besøge vores fabrik!Produkter